diumenge, 28 de febrer del 2016

GRAN ÈXIT DE LA 3a FIRA-EXPOSICIÓ DE PLAYMOBIL A RIUDELLOTS

Foto del cartell publicitari de la Fira. 
Foto: Lu Rubio

El passat dissabte 12 i diumenge 13 de desembre tots els companys de Riude&Clicks vam tornar a participar per La Marató de TV3 amb la 3ª Fira-Exposició de Playmobil.
L’èxit va ser absolut, superant totes les nostres expectatives, amb la presència de 2.556 visitants que ens varen ajudar a recaptar 2.704,07€.

Llarga cua a l’entrada a la Fira. 
Foto: David Fernández

Durant el cap de setmana, els nostres visitants, grans i petits, van poder tornar a gaudir de diferents activitats relacionades amb el món dels clicks. Activitats a l’interior de la sala com la recerca del “Click perdut”, “la Oca gegant”, l’espai de pintura i l’aula interactiva i, els inflables i els llits elàstics a l’exterior, amenitzaven el dia fent compartir bones estones entre grans i petits. Tot i que, hem de reconèixer, que els diorames dels companys de l’entitat, varen ser l’activitat més atraient, generant comentaris i observacions de lo mes variades, reclamant l’atenció dels mes grans, fent-los recordar a molts d’ells/es part de la seva infantessa i, als mes petits ben bocabadats, desitjant demanar tot el que veien a la seva carta als Reis Mags.

Imatges de la sala amb la multitud de gent observant els diorames. 
Foto: Lu Rubio

Una altre de les activitats amb èxit es la participació dels mes menuts en la 2ª Expo Infantil de diorames. Tot infant que vol participar, ho pot fer apuntant-ne les seves dades unes setmanes abans al link de la nostre web.

Aquest any hem gaudit de la participació de nens i nenes de Riudellots però també de poblacions veïnes com Sta.Coloma de Farners, Salt, Vallcanera, Sant Gregori i Les Planes. La mainada gaudeix muntant divendres a la tarda els seus petits diorames i mostrant-los durant tot el cap de setmana. En finalitzar la Fira, se’ls fa el lliurament dels diplomes acreditatius i d’un petit detall de la mà de Montserrat Roura, Alcaldessa de l’Ajuntament de Ruidellots de la Selva i de David Fernàndez, president de l’entitat organitzadora Riude&Clicks.


Lliurament de diplomes infantils. 
Fotos: Ajuntament de Riudellots de la Selva

L’èxit d’aquesta fira ha estat gràcies a la bona sinergia entre l’Ajuntament de Riudellots, els col·laboradors Coffee Riudellots, Diver&Click, Qpertin cultura interactiva, Esplay.cat, Video Oca i, sobre tot, per la voluntat i participació en l’adaptació dels espais, en el muntatge dels diorames i en la seva plena col·laboració en l’excel·lent organització de la Fira durant tot el cap de setmana, volem donar les gràcies també als companys de Riude&Clicks Dani Lara, Mar Alcaide, Lu Rubio, Fabrice, Eusebio Lavado, Marc, Juan, Àlex, Josep i al president de l’entitat David Fernàndez.

Mar Alcaide
Col·laboradora de l’entitat Riude&Clicks

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada